Training
Actief
leren leren

Voor ambitieuze leerlingen en studenten

Wat zijn jouw kwaliteiten en vaardigheden? En hoe kun jij deze het beste inzetten om samen met jouw ideale leermix een goed leerplan samen te stellen?  

Je hebt de basis voor je huiswerk eigenlijk best aardig staan.
Docenten en jouw ouders zijn eigenlijk heel vaak reuze enthousiast over je. Je hebt een goede planning, jouw huiswerkplan staat en het werkt. Je haalt er voldoendes mee.

En als jij iedereen om jou heen moet geloven verdien je dat ook! Je werkt keihard doet vaak net een beetje meer dan wat er van je gevraagd wordt. 

Je weet dan ook best dat het je eigenlijk meer zou moeten opleveren. Je wilt het in ieder geval wel heel graag en je hebt de training Snel leren is Leuk leren al gedaan, je wilt gewoon een goedwerkend leerplan naast jouw huiswerkplan zodat het jou nog meer op zal leveren! 

Maar Je weet alleen nog niet zo goed hoe?!?

Ja, de theorie ken je inmiddels wel, want je hebt de training Snel leren is Leren al gevolgd maar het gaat om de uitvoering. Het lukt je gewoon niet om alle tips & trucs die je geleerd hebt, consequent in praktijk te brengen. Je denkt: ‘Misschien werkt het gewoon voor míj niet omdat het niet bij me past. Misschien moet ik moet ik het toch anders doen’

En uiteindelijk doe je toch weer gewoon wat je altijd gedaan hebt. Dat werkt tenminste, je haalt er voldoendes mee. Maar je weet, en dat hoor je ook steeds vaker, dat je met jouw kennis en talenten toch veel meer zou moeten kunnen bereiken. Er nog veel betere resultaten te halen moeten zijn.

Daar ga ik je mee helpen!

Wat jij nu ervaart, dat zag ik regelmatig bij mijn leerlingen . Ik gaf echt fantastische trainingen aan onderbouwleerlingen, en na afloop gingen ze enthousiast en overlopend van energie en plannen naar huis. Nu zou het gaan gebeuren………..

En dat ging dan toch anders.

Want tijdens die schoolweken lukte niet altijd om alle vaardigheden die zij geleerd hadden toe te passen en lukte het ook niet altijd om dat huiswerk toetsklaar weg te zetten. Er kwamen zoveel nieuwe en praktische vragen omhoog tijdens het uitvoeren.

Waardoor het echt wel werkte, maar niet optimaal. En daar werd ik dan weer zo niet blij van.

En dus heb ik besloten om naast de training Snel leren is Leuk leren ook de vervolgtraining Actief leren leren voor leerlingen die echt willen, die nog meer uit zichzelf willen halen aan te bieden.

Voor kanjers van leerlingen en studenten, die ik niet alleen vertel hoe ze hun huiswerk het beste kunnen maken maar die ook naar zichzelf gaan kijken, en dat wij samen vanuit die talenten die we dan tegenkomen gaan bouwen aan een ideale leermix met een fantastisch leerplan. 

Nog eens 6 weken lang gaan we met elkaar aan de slag. Een strategie bouwen, op zoek naar inzicht in jezelf, reflecteren, wat is jouw leerhouding en wat is jouw leergedrag, werken met verschillende technieken om nog betere aantekeningen en samenvattingen te maken, en het allerbelangrijkste leren van jouw fouten en successen. 

picto leren

Voor wie?

Voor scholieren vanaf 3 HAVO/ VWO/GYMNASIUM en Studenten MBO/HBO/WO die 

 

picto 8

Wat neem jij in jouw rugzak mee na deze training?

Nee, dan adviseer ik je om de training Snel en Actief leren te volgen!

Enof dat deze training heel erg geschikt voor leerlingen met een extra uitdaging!

De groepstraining kost € 279,00 voor 6 lessen van een uur inclusief cursusboek en materialen  

Jazeker, wil jij liever 1 op 1 met mij aan de slag dan kan dat ook! De training kost dan 425 euro inclusief alle materialen. 

Chat openen
1
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag