Training
Study Smart

Welke invloed heeft jouw mindset op jouw studieresultaten?

Ben jij klaar om in actie te komen? Één ding is jou wel duidelijk geworden, heel veel aan jouw opleiding denken brengt jouw niet de resultaten die je voor ogen had! Het komt aan op wat je doet! Welke actie jij neemt!  

Lees alleen verder als je als jij echt serieus aan jouw opleiding wilt gaan werken

Ik weet namelijk hoe het gaat. Sterker nog ik zie het de hele dag om mij heen gebeuren. Studenten vol mooie dromen. Je weet inmiddels al hoe het werkt, je immers al een diploma op zak, alles is al geregeld voor jouw eigen studieplek en toch……Soms kom je in actie, meestal lastminute…Stress.. je haalt het tentamen net aan. Je voelt dat vuurtje voor jouw droombaan weer aan gaan en belooft jezelf om er het volgende trimester weer vol voor te gaan. Full-focus en vol motivatie start je, alleen deze periode duurt niet erg lang. De continuïteit mis je in je acties. En dus ook in je studiecarrière en dus ook met je studieresultaten. Vervolgens baal je er weer enorm van.  
Of je weet het allemaal heel goed hoe het werkt, maar je doet er gewoon te weinig aan om goede resultaten te halen. Wat ook tot frustratie leidt. Je baalt een tikkie van jezelf omdat je het gewoon niet doet. Herkenbaar? 

De gevolgen zijn in beide gevallen hetzelfde, de resultaten voor jouw opleiding blijven achter. Je ziet jouw droom steeds meer verdwijnen en je bent teleurgesteld, vooral in jezelf, want je wilde dit zo ontzettend graag. Het zit hem in het doen! Wat als ik jou daar nou eens mee ga helpen? 

 

 

 

Zullen we het samen gaan doen?

picto leren

Voor wie?

Speciaal voor studenten is de training Study Smart ontwikkeld. Voor beginnende studenten, studenten die al een tijdje bezig zijn, herintredende studenten, maar ook voor oud-leerlingen van het Studiecafe die graag op scherp gezet willen worden, weer vol in actie komen, en boven zichzelf en het gedoe om jouw opleiding heen uitstijgen!  

 

Laten we het samen gaan doen!

picto sneller leren

Investering

In 6 bijeenkomsten van 1,5 uur per keer gaan we aan de slag met snellezen, plannen (tentamens) en leren studeren. Ook gaan we aan de slag met je zelfinzicht en reflecteren. Stel je een persoonlijk studeerplan samen, leer je effectief en efficiënt aantekeningen en samenvattingen maken en verslagen maken. 

De prijs voor het volgen van deze groepstraining van 9 uur is € 395,00 inclusief cursus-, werkboek en materialen. De training is ook individueel te volgen.

 

 

Chat openen
1
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag