Snel leren = leuk leren

Meer leren in minder tijd en toch beter onthouden, Wie wil dat nu niet?

Vanaf het moment dat kinderen naar de middelbare school gaan wordt er veel zelfstandigheid verwacht op het gebied van plannen, organiseren en leren van de lesstof. De meeste middelbare scholen geven wel het huiswerk op wat de kinderen moeten maken en leren maar niet hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. 

Vaak hebben pubers nog moeite met organiseren, plannen, prioriteiten stellen en vooruitdenken. Vandaar dat veel pubers kampioen zijn in laat opstaan, een ontzettende rommel maken, spullen kwijt of vergeten zijn! Omdat ze graag alles heel lang uitstellen maken zij op het allerlaatste moment hun huiswerk. Het is echt geen onwil maar het gaat allemaal nog niet vanzelf. Helaas is er door dit alles wel grote kans op slechtere schoolprestaties met de daarbij behorende frustaties die het er niet gezelliger op maken thuis. 

Tijdens de training  Snel leren = leuk leren worden de volgende vragen beantwoord: 

– Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
– Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen het beste op?
– Hoe leer ik sneller lezen en onthoud ik tegelijk de stof beter?
– Hoe kan ik de stof die ik leer langer onthouden?
– Hoe maak ik een haalbare planning?
– Hoe maak ik leren leuker?

Tijdens de training gaan we eerst kijken naar jouw manier van leren. Hoelang kun jij je concentreren? Op welk moment van de dag leer jij het best en op welke manier? De eerste les starten we ook meteen met snellezen, zodat we aan het einde van de training kunnen meten hoeveel sneller je bent gaan  lezen.

Na iedere les kunnen de leerlingen direct aan de slag gaan met het oefenen van de geleerde vaardigheden en technieken op hun eigen huiswerk. Dit zal meteen tijdswinst opleveren! 

Kosten


De kosten voor een training bestaande uit 6 lessen van 1 uur inclusief cursusboek en cursusmateriaal bedraagt € 279,00

Individueel

Wil je de training liever individueel volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. De kosten voor deze training zijn dan € 395,00 exclusief materiaal