Training
Snel leren is leuk leren

De beste basis en een praktisch plan voor jouw huiswerk

Ben jij klaar voor 6 keer een uur vol praktische tips, trucs en het maken van een haalbare planning voor de allerbeste (her)start van jouw schooljaar? 
Slim, Simpel en Effectief! 

Jij had het niet verwacht he, dat jouw huiswerk zo ingewikkeld zou zijn. Hoe moeilijk kon het nou zijn? Maar inmiddels blijven die docenten maar huiswerk opgeven. Waar jij begon met veel enthousiasme is er eigenlijk nu veel frustratie. Doorgaan is soms lastig want je weet af en toe echt niet meer waar je moet beginnen. Stoppen is ook geen optie want je moet toch uiteindelijk dat schooldiploma halen. 

Je wilt betere cijfers halen en ook nog tijd hebben voor jouw vrienden en vriendinnen en een baantje want je wilt natuurlijk ook graag wat centjes verdienen. Maar die combinatie lukt op het moment gewoon niet ….  

Herkenbaar? En ben je er klaar mee? Dan is deze training echt iets voor jou! 

 

picto 2

Herken je dit?

Adem diep in en adem uit, ik heb je gezien! Ik ga je helpen zoals ik veel andere leerlingen en studenten geholpen heb.

Het is tijd voor verandering! Oké, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor jouw toekomst, maar als jij het zo blijft doen zoals je altijd deed dan gaat het ook niet werken….Dus ben je er klaar voor om nu voor het echie aan de slag te gaan? Of wil je gewoon in één keer goed beginnen? Hou dan nog heel even jouw aandacht erbij! Zelfs als je denkt dat je het zelf wel allemaal alleen kunt, maar jouw rapportcijfers zien er nog niet heel rooskleurig uit, dan is deze training echt met jou in gedachten ontwikkeld. 

Stap voor stap naar een succesvol huiswerkplan!

Als ik jou een stappenplan geef waarmee jij een haalbare planning kunt maken waarmee jij zelfs tijd over houdt voor leuke dingen? Een simpel plan wat jij gewoon kunt volgen en iedere dag beter wordt in de uitvoering ervan? Zodat jouw schoolresultaten ook steeds beter worden? Hoe vind je dat klinken? 

En als ik dan ook nog praktische tips, geheugentechnieken en leerstrategieën geef, (want tja zonder strategie ga je niet winnen natuurlijk) en ik  je ook nog eens leer om sneller te gaan lezen, waarbij je ook nog eens meer gaat onthouden…Geen moeilijk gedoe en direct toepasbaar op jouw huiswerk! 

Want iedereen kan leren leren! Jij dus ook en ik ga jou dat leren!  

De tools krijg jij van mij, voor de uitvoering en het succes zorg jij!

picto leren

Voor wie?

Ik leer jou, als scholier van het VMBO-T tot Gymnasium hoe je makkelijker en leuker betere resultaten kunt halen met behulp van een aantal studie-skills. In een zo kort mogelijke tijd en op een zo’n simpel mogelijke manier. Hoe je door die berg huiswerk heen kunt kijken en je tijd zo efficiënt mogelijk kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.  

Jij krijgt stap voor stap strategieën, studieskills en een goede planning om van jouw huiswerk echt een succes te maken! Deze training is dus voor jou een ontzettend goede tijdsinvestering:

 

 

Samen gaan we bouwen aan stevige fundering voor jouw huiswerk! 

picto sneller leren

Investering

Ik weet dat jij het al zo ontzettend druk hebt met al dat huiswerk maar wat als ik je vertel dat jij met 6 keer een uur en ongeveer een kwartiertje per dag, aan het einde van deze training al meer tijd overhoudt en jouw schoolresultaten omhoog zullen gaan.  Maar dan moet je werkelijk aan de slag gaan met wat wij deze 6 bijeenkomsten behandelen.

De prijs voor het volgen van deze training van 6 uur is € 295,00 inclusief cursus-, werkboek en materialen. 

Datum:

Start: woensdag 11 januari  19:00. 

 

Er is plek voor 5 leerlingen per groep dus wacht niet te lang en meld je snel aan.

 

picto 8

Wat neem jij in jouw rugzak mee na deze training?

Jazeker is deze training iets voor jou! Met deze training kun je meteen een heel goede start maken van jouw schoolcarriere !

Enof dat deze training heel erg geschikt voor leerlingen met een extra uitdaging!

Deze training kan ook individueel gevolgd worden! Wil je graag meer informatie over een individueel traject? Klik dan op deze link http://www.hetstudiecafe.nl/coaching

Studielift gecertificeerd trainer
Chat openen
1
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag